Убедљив пораз Атланте – Богдановић најбољи стрелац

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 09:41

Убедљив пораз Атланте – Богдановић најбољи стрелац

Кошаркаши Кливленда поразили су Атланту 128:105 у мечу НБА лиге, уписали нови тријумф, али нису успели да се докопају нокаут фазе Куп такмичења. Фото: Танјуг/AP Photo/Sue Ogrocki Српски репрезентативац Богдан Богдановић био је најефикаснији код гостију са 18 поена.
Хоксима је ово био пети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пораз у последњих седам утакмица.
Богдановић и дружина одиграли су добро само у првој деоници док је наставак био за заборав. Кавси су по нотама Донована Мичела од друге деонице константно били у вођству, увећавали предност са протоком времена и на крају забележили убедљиву победу.
Кливленд после 18 утакмица има десет победа.
Код победника бриљирао је Мичел са 40 поена, био је незаустављив бивши лидер Јуте, пратио га је Мобли са 17 поена и скакачким рекордом каријере (19).
Кливленду се ипак нису поклопили резултати конкурената из групе за Куп такмичење, превасходно им је био потребан пораз Никса, који су славили у оквиру Групе Б, и елиминисали их из новог такмичења.
Кливленд је такмичење завршио као други у Групи А са скором 3-1, па је тако пропустио прилику да се са те позиције пласира у доигравање.
Са друге стране Атланта је поново пала испод 50% успешности (8-9) у лиги док је још раније изгубила шансе да се умеша у борбу за доигравање у Купу.
Богдан је за 31 минут у игри имао 6-16 из игре, 4-10 за три, уз то је додао и 6 скокова. Хантер је такође допринео као и наш кошаркаш, са 18 поена, док су остали мање-више пружили просечне партије.
Није се нападачки прославио Треј Јанг, који је меч завршио са 13 поена и 10 асистенција.
Košarkaši Reala ubedljivo pobedili Makabi u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Убедљив пораз Атланте – Богдановић најбољи стрелац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.