Данас хладније, пре подне слабе падавине, по подне и увече разведравање

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 08:23

Данас хладније, пре подне слабе падавине, по подне и увече разведравање

У Србији ће данас бити хладније. Ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно, са слабим падавинама – у нижим пределима мешовите падавине киша, суснежица, понегде и краткотрајан снег, а на планинама снег. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Пре подне на крајњем северу, а после подне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и увече и у већини осталих предела постепено разведравање, саопштио је Републички хидрометеролошки завод.
Ветар слаб и умерен, у северној и источној Србији повремено и јак северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни правац.
Најнижа температура од 0 до 3, а највиша од 3 до 8 степени. И у Београду хладније. Ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно, са слабим падавинама – кишом и суснежицом, у вишим деловима града и са краткотрајним снегом. Од средине дана постепено разведравање.
Ветар слаб и умерен, краткотрајно и јак северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југоисточни правац. Температура без већег колебања од 3 до 5 степени.
У Србији у четвртак ујутро мраз, током дана умерено облачно и суво, а само у Војводини понегде с кишом. Јужни и југоисточни ветар у појачању, нарочито у кошавском подручју и на планинама.
У петак нагли пораст температуре, ветровито и суво. Максимална температура од 14 до 22 степан, а само у Тимочкој Крајини хладније, до 7 степени. На планинама интензивно топљење снежног покривача у комбинацији са јаким ветром. Увече на крајњем северу Србије, а у току ноћи ка суботи и у осталим крајевима јаче наоблачење с кишом, која ће падати и на планинама.
За викенд, 2. и 3. децембра, захлађење уз краткотрајни прелазак кише у снег.
Почетком наредне седмице, 4. и 5. децембра суво и прохладно, а у среду, 6. децембра, поново местимично слабе падавине – суснежица и снег.
Predstavljen novi identitet Ekspa 2027, gradnja kompleksa kreće do kraja 2023.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас хладније, пре подне слабе падавине, по подне и увече разведравање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.