Додик: Са Вучићем на челу Србије ојачало братство Срба у Србији и Републици Српској

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 12:51

Додик: Са Вучићем на челу Србије ојачало братство Срба у Србији и Републици Српској

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је за Танјуг да председник Србије Александар Вучић и његов политички и пословни тим с правом имају пуну подршку у Републици Српској, а пре свега због његове јасноће и посвећености Србији и Републици Српској, незаобилазне особености >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и осећајности патриотског и стваралачког мајсторства. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Он је подсетио да је Вучић пре два дана, на обележавању почетка радова на изградњи брзе саобраћајнице Слијепчевић – Бадовинци у Мачви, нагласио да ће та брза саобраћајница ићи ка Павловића мосту и граничном прелазу према Републици Српској, затим да ће се према Републици Српској правити шири гранични прелази, чиме ће бити бржа и боља повезаност градова из Републике Српске и Србије.
„Од Бијељине до Београда, када буде ускоро завршена поменута брза саобраћајница у Мачви, путоваће се, како рече председник Вучић, сат и 15 минута“, истакао је Додик. Када се узме у обзир, рекао је Додик, да су захваљујући Србији под вођством Александра Вучића и његовој пажњи, Србија и Република Српска повезане и великим мостом између Љубовије и Братунца, затим да се завршава и нови мост на Сави у Рачи, који ће бити у функцији када идуће године буде завршен ауто-пут из Србије према Бијељини и даље, као и да ће брза цеста на релацији Шабац – Лозница ићи и крај границе према Републици Српској у Шепку па све до Малог Зворника на граници са Зворником, то онда код грађана у Републици Српској, и те како и с правом изазива недвосмислену подршку и захвалност председнику Србије Вучићу који никада не заборавља Републику Српску“, нагласио је Додик.
Према његовим речима, са Вучићем на челу Србије, без сумње, ојачало је братство Срба у Србији и Републици Српској, као и да се попело на највишу коту међусрпских односа до сада.
„Вучић је обећао и саградио за грађане Србије и Републике Српске оно што се његови претходници на функцији председника Србије нису осмелили ни да помињу, а камо ли да ураде у Србији и према Републици Српској, као што је то до сада урадио велики српски градитељ, Александар Вучић“, истакао је Додик.
Он је нагласио да се због тога људи у Републици Српској, као и многи у Србији, радују да ће Вучић наставити свој посао и у будућности и да Република Српска може да очекује још већу саобраћајну и сваку другу повезаност са Србијом.
„Република Српска је због свега тога и уз велику захвалност, масовно уз Александра Вучића, и даје му пуну подршку на предстојећим изборима“, закључио је Додик за Танјуг.
Ponovo saobraća voz između Subotice i Segedina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Са Вучићем на челу Србије ојачало братство Срба у Србији и Републици Српској се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.