Израел добио списак израелских талаца који Хамас треба да ослободи данас

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 08:15

Израел добио списак израелских талаца који Хамас треба да ослободи данас

Израел је добио списак израелских талаца који Хамас треба да ослободи данас, саопштила је канцеларија премијера Бењамина Нетањахуа. Фото: Танјуг/AP/Petros Giannakouris
Списак талаца се тренутно прегледа и „у овом тренутку се достављају обавештења породицама оних који ће бити ослобођени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << након више од 50 дана које су провели као таоци у Гази“, истакнуто је у саопштењу.

Није наведен број талаца који ће бити пуштени данас као део споразума о продуженом примирју који је постигнут у понедељак, преноси Тајмс оф Израел.
Од петка је ослобођено 50 израелских талаца у оквиру почетног договора о четвородневном примирју у борбама у Гази и ослобађању по три палестинска затвореника за сваког израелског таоца.
Као резултат паралелних преговора које је водио Катар, Хамас је такође ослободио 17 Тајланђана, једног Филипинаца и једног руско-израелског држављанина.
Израел и Хамас јуче су се сагласили да продуже привремено примирје за два дана, отварајући тиме пут за ослобађање још око 20 људи које палестинска милитантна група држи као таоце.
Путин: Западни модел глобализације је застарео и пролази кроз кризу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израел добио списак израелских талаца који Хамас треба да ослободи данас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.