Фулам заинтересован за фудбалера Лајпцига Тима Вернера

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 15:51

Фулам заинтересован за фудбалера Лајпцига Тима Вернера

Фудбалски клуб Фулам заинтересован је за играча Лајпцига Тима Вернера, који жели да напусти немачки тим у зимском прелазном року, преносе британски медији. Фото: Танјуг/Jan Woitas/dpa via AP Вернер је незадовољан својим статусом у Лајпцигу, а ове сезоне одиграо је 12 утакмица и постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је два гола за немачки клуб.
Британски медији наводе да Вернер жели да се врати у Премијер лигу, пошто планира да се наметне селектору Немачке Јулијану Нагелсману уочи предстојећег Европског првенства. Он жели да игра у Фуламу на позајмици до краја сезоне. Вернер је члан Лајпцига од 2022. године, а пре тога је играо за Челси и Штутгарт.
Фулам наводно жели да у јануару наредне године ангажује и нападача Чубу Акпома.
Jokić sa 39 koševa vodio Denver do pobede nad San Antoniom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фулам заинтересован за фудбалера Лајпцига Тима Вернера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.