Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 15:51

Председник знао са ким има посла: Овако је Вучић демонтирао Ђиласа пре скоро две деценије и раскринкао његов криминал! (ВИДЕО)

Не само што је све то било тачно него се и додатно потврдило, обзиром да је у годинама које су следиле Ђилас за себе приграбио још више власти, моћи, па је драстично и увећао свој нелегално стечени иметак. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Председник Србије Александар Вучић показао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је изузетну политичку информисаност, као и далековидост, када је пре18 година, говорио о тајкуну Драгану Ђиласу. Већ тада је Ђилас био проваљен и Вучић га је демонтирао на основу правих информација и исправних процена карактера овог опозиционара.
Не само што је све то било тачно него се и додатно потврдило, обзиром да је у годинама које су следиле Ђилас за себе приграбио још више власти, моћи, па је драстично и увећао свој нелегално стечени иметак.
А овако је председник Србије Александар Вучић још пре 18 година је указао на криминал Драгана Ђиласа, лидера (пре)изборне коалиције Србија против насиља.
– Господине Ђилас ваш је проблем у томе што сте толико новца покрали да се више не зна. На свакој серији, на свакој реклами коју ће сад да нам пусте пустиће и ваш таксиметар откуцава – рекао је Вучић и додао:
– Моје су руче чисте. Био сам један од најбољих студената. Сад ћете да чујете зашто је крађа: Зато што се користи позиција Директора народне канцеларије, прави монополска позиција, сви остали се уништавају. Директор сте од пре 5-6 месеци, и од тада сте пребацили 10 фирми да се оглашавају пре Народне канцеларије – демонтирао је тајкуна Ђиласа, председник Александар Вучић.
Све ово се одигравало у тренутку док је Ђилас био ,,само“ директор Народне канцеларије председника Републике, а прави тајкунски узлет је уследио тек када је постао г(к)радоначелник Београда.
Đilasov kandidat za gradonačelnika: Da, hoćemo u koaliciju sa desnicom!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник знао са ким има посла: Овако је Вучић демонтирао Ђиласа пре скоро две деценије и раскринкао његов криминал! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.