Фудбалер Бајерна Матајс де Лихт близу повратка на терен

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 15:41

Фудбалер Бајерна Матајс де Лихт близу повратка на терен

Фудбалер Бајерна Матајс де Лихт близу је повратку на терен, пошто се опоравио од повреде колена, саопштио је данас клуб из Минхена. Фото: Танјуг/AP Photo/Andreas Schaad, File Де Лихт је повредио колено првог новембра на мечу Купа Немачке против Сарбрикена (1:2).
У саопштењу Бајерна се наводи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је холандски фудбалер данас одрадио индивидуални тренинг.
Бајерн ће у среду на свом терену дочекати Копенхаген у петом колу групе А Лиге шампиона. Бајерн је већ обезбедио пласман у осмину финала ЛШ, пошто се налази на првом месту на табели са 12 бодова.
Grčka, Letonija, Portoriko i Španija domaćini kvalifikacionih turnira za OI 2024

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Бајерна Матајс де Лихт близу повратка на терен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.