Петковић: Само нека Курти не брине за Србе

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2023, 20:40

Петковић: Само нека Курти не брине за Србе

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас да ће Београд наставити да чува мир и увек бити уз свој народ на КиМ, додајући да ту нераскидиву везу премијер привремених институција у Приштини Аљбин Курти никада неће моћи да прекине. Фото: Танјуг/Тара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић „Само нека Курти не брине за Србе, које хапси без доказа, упуцава, пребија, малтретира, забрањује гласање… Београд ће наставити да чува мир и увек ће бити уз свој народ на КиМ. Ту нераскидиву везу Курти никада неће моћи да прекине“, написао је Петковић на друштвеној мрежи Икс (Твитер).
Он је реаговао на Куртијеву изјаву у којој је данас критиковао Србију истичући да је њена једина намера да напада тзв. Косово, а не да заштити Србе који тамо живе.
Курти је критиковао Србију јер, како је навео, и даље крши чланове основног споразума и није заинтересована за нормализацију.
„Да је Србија заинтересована за Србе, гласала би за напредак Косова“, рекао је Курти.
RIK proglasio 12, GIK – 8, a PIK – 7 izbornih lista, rok ističe 26. novembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Само нека Курти не брине за Србе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.