Галант: Прекид ватре у Гази је кратка пауза

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2023, 18:13

Галант: Прекид ватре у Гази је кратка пауза

Израелски министар одбране Јоав Галант изјавио је данас да је прекид ватре у Појасу Газе „кратка пауза“, након које ће израелске снаге наставити да делују у тој области у пуном капацитету. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool Photo via AP „То је кратка пауза после које ћемо наставити да делујемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пуном војном снагом. Нећемо стати док не остваримо своје циљеве: уништење Хамаса и враћање талаца из Газе у Израел“, рекао је Галант, додавши да се не може толерисати чињеница да Хамас држи 240 талаца, преноси Ројтерс.
Он је навео да се Израел спрема да прими 13 талаца који треба да буду ослобођени из Газе, у замену за пуштање на слободу 39 палестинских затвореника.
„Holandski Tramp“: Ko je Gert Vilders i šta želi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Галант: Прекид ватре у Гази је кратка пауза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.