Лазетић: Најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2023, 15:36

Лазетић: Најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије да је утакмица против Партизана у овом моменту највећи изазов за сваку екипу у земљи. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у суботу 25. новембра од 18.30 часова гостују у Београду екипи Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у утакмици 16. кола Суперлиге Србије.
„Шта рећи о тиму који веже 13 победа, осим да је веома добар. И код куће и на гостовањима су побеђивали, углавном убедљиво, некад из преокрета чак и у последњим минутима. То говори о њиховом карактеру и мотивацији. Вероватно им помаже то што не играју у Европи и фокусирани су само на првенство. Спремамо се за овај највећи могући изазов, надамо се да ћемо бити конкурентни и да ћемо успети да парирамо. Чињеница је да ми најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику“, изјавио је Лазетић.
Додаје да је свима у клубу пријало што су имали два слободна дана и време за тренинге и анализе претходног периода. „Успели смо да обрадимо све фазе игре, посебно голове које смо примали из изгубљених лопти, а то нам се догађало и против Партизана. Задовољан сам како су момци тренирали током паузе. Добри су и офанзивно и дефанзивно, тако да у Београд идемо да се такмичимо и покушамо да победимо. Знамо да морамо да будемо најбољи могући и срећа је што смо коначно имали мало времена да се припремим и за ову и за предстојеће утакмице. Ако успемо да одржимо контролу игре и пасова и што је најтеже, да доносимо добре одлуке и останемо концентрисани, мислим да ћемо бити на очекиваном нивоу“, додао је Лазетић.
Одбрамбени играч ТСЦ-а Немања Петровић је истакао да сматра како је Партизан највећи клуб на овим просторима. „Резултати показују да су најбоља екипа у нашем првенству. Ми смо против њих одиграли нерешено, а потом имају 13 везаних победа, плус ону у Купу, а то није лако направити. У сјајној су форми и ова утакмица нас посебно мотивише. Сигуран сам да ће у Хумској бити права фудбалска атмосфера и да ће утакмица бити добра“, рекао је Петровић.
Đoković pobedio Norija, Srbija u subotu protiv Italije u polufinalu Dejvis kupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.