Национална служба за запошљавање организује Виртуелни сајам запошљавања

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2023, 11:04

Национална служба за запошљавање организује Виртуелни сајам запошљавања

Национална служба за запошљавање (НСЗ) организује Виртуелни сајам запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима. Фото: Pexels/Pixabay Сајам се одржава онлајн у четвртак, 30. новембра 2023. године >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 10.00 – 16.00 часова.
Регистрација се обавља на: www.nsz-virtuelnisajam.rs.
На Виртуелном сајму запошљавања (ВСЗ) могу да учествују сва незапослена лица, без обзира да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација на њеб платформи је једноставна, а након исте – сви који су се регистровали као корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи (обезбеђена политика приватности).
Поред могућности да директно разговарају са послодавцима из бројних компанија које ће бити присутне на платформи (цхат опција, кликом на штанд са називом компаније), тражиоци посла моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (ЦВ), да се директно пријаве на понуђене послове.
Сајам се организује уз подршку Немачке развојне сарадње коју спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ.
Radna mesta kojima posreduje NSZ između poslodavca i radnika, 24. novembar

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Национална служба за запошљавање организује Виртуелни сајам запошљавања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.