Израелска војска: Пробили смо ударна врата Хамаса испод болнице Ал Шифа

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 21:16

Израелска војска: Пробили смо ударна врата Хамаса испод болнице Ал Шифа

Израелске одбрамбене снаге (ИДФ) саопштиле су вечерас да су пробиле ударна врата на крају Хамасовог тунела који су израелски војници открили прошле недеље испод болнице Ал Шифа у Гази, пренео је Тајмс оф Израел. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg, File Из ИДФ-а су објавили две фотографије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – на једној се виде отворена врата, на другој структура тунела.
Раније ове недеље, ИДФ је приказао снимак на којем се види унутрашњост тунелског оквира и део тунела.
Након 55 метара, тунел се завршава ударним вратима, за која се претпоставља да служе да се заштити Хамасова опрема испод земље.
Израелска војска је претходних недеља објављивала да је пронашла мрежу тунела и бункера испод болнице Ал Шифа.
Ударна врата могу да заштите од ударних таласа, уласка отровних гасова и веома су отпорна.
 
Severna Koreja saopštila da je uspešno lansirala špijunski satelit

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Израелска војска: Пробили смо ударна врата Хамаса испод болнице Ал Шифа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.