Уз овај трик свака обућа постаје водоотпорна!

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 19:00

Уз овај трик свака обућа постаје водоотпорна!

Кишна сезона је почела, а ако се десило да вам се ципеле поквасе на киши и поквасе ноге, не брините, једним триком свака ципела може да постане водоотпорна. Фото: Pixabay/Metoou Иако се по правилу кожна обућа може користити и за кишне услове, понекад нас захвати пљусак када смо већ изашли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из куће и погрешили у избору обуће.
Наравно, може се десити и да још нисте обновили свој гардеробер, па у орману имате само платнене патике.
Али и овде има помоћи! Овом методом можете и своје омиљене летње ципеле од антилоп претворити у водоотпорне ципеле, и то за неколико минута.
Све што вам треба је обична свећа коју вероватно имате код куће.
Свећом добро истрљајте ципеле и загрејте их феном како би отопљени восак ушао у све поре материјала.
Затим оставите да се осуши и спремни сте чак и за највеће пљускове.

Naredni petak je „crni petak“ – teorije o njegovom nastanku i razlogu zašto je „crn“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уз овај трик свака обућа постаје водоотпорна! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.