Гугл признао да фирма Спотифај не плаћа за Плеј продавницу због тајног договора

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 16:55

Гугл признао да фирма Спотифај не плаћа за Плеј продавницу због тајног договора

Амерички технолошки гигант Гугл има тајни договор са Спотифајом који омогућава шведској компанији за стриминг музике да не плаћа за услуге Гуглове Плеј продавнице. Фото: Freepik Како преноси портал Тех кранч, Гуглов шеф за партнерства Дон Харисон је на суду у другом правном случају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао да Спотифај не плаћа накнаде за Плеј продавницу када обрађује сопствена плаћања и плаћа само четири одсто од вредности трансакције када их обрађује Гугл.
Он је истовремено рекао да су се обе компаније обавезале да уложе по 50 милиона долара у такозвани „фонд успеха“.
Гугл обично наплаћује 15 одсто од вредности трансакције у својим апликацијама, која у посебним околностима може да се смањи на 11 одсто.
Kompanija Iks podnela tužbu protiv grupe za nadzor medija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гугл признао да фирма Спотифај не плаћа за Плеј продавницу због тајног договора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.