Од среде смањен притисак воде у целом Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 08:11

Од среде смањен притисак воде у целом Новом Саду

У среду, 22. новембра, изводиће се радови на реконструкцији цевовода у затварачници аератора у Фабрици воде. Фото: Pixabay/ArtisticOperations  
Целокупну инвестицију финансира Град Нови Сад и од великог је значаја за будуће стабилније водоснабдевање.
Ови радови подразумевају замену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дотрајалих грађевинских и машинских делова система који су конструктивно најзахтевнији. ЈКП „Водовод и канализација“ редовно ради, како на изградњи и реконструкцији водоводне и канализационе мреже, тако и на одржавању постојећих објеката који су од кључног значаја за уредно водоснабдевање града.
У плану је да до краја ове године завршимо и реконструкцију цевовода на другом улазу аератора.
Када је реч о динамици радова, они ће се изводити од среде, 22. новембра, од шест сати ујутру, до четвртка, 23. новембра, до шест сати ујутру. За време трајања радова, притисак у водоводној мрежи ће бити знатно смањен и постоји могућност да ће доћи и до повремених прекида у испоруци воде. Стабилизацију у водоснабдевању очекујемо у четвртак, 23. новембра у касним вечерњим сатима.
Из ЈКП „Водовод и канализација“ апелују на суграђане да воду из ЈКП „Водовод и канализација“ троше рационално и наменски.
Kao i svake godine do sad i ove zime magija stiže u Novi Sad!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од среде смањен притисак воде у целом Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.