Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Okt.2023, 14:04

Ево како су се познати маскирали за Ноћ вештица (ФОТО)

Ноћ вештица, празник који сви Американци ишчекују током целе године како би показали своје умеће маскирања, и овог пута “испоштовали” су глумци, модели, ријалити личности, певачи и певачице. У наставку погледајте како су се маскирали. Фото: Screenshot Instagram sindi-models Ким Кардашијан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и њено најстарије дете Норт Вест обукле су се као пријатељице Беверли Хилса Шер Хоровиц (Алисија Силверстоун) и Дион Девенпорт (Стејси Деш) из култног филма “Откачена плавуша”.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Сестре Џенер овог пута су на журку дошле као Sugar i Spice из филма о Бетмену из 1995. године, које су глумиле Дру Баримор и Деби Мазар.
Још једна сестра из клана Кардашијан, Кортни, маскирала се са својим супругом у ликове из филма “Битлђус”, односно у Винону Рајдер и Мајкла Китона.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)


Поп дива Мараја Кери “скинула” је Џесику Ребит, заносну црвенокосу из анимираног филма “Ко је цензурисао Зека Роџера”, и свима честитала Ноћ вештица.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)


Певачица Кристина Агилера дала је омаж својој колегиници Шер, обукавши кожни костим, док је ставила велику црну перику као легендарни и препознатљив знак певачице.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Christina Aguilera (@xtina)


Модел Хејли Бибер, урадила је култну сцену из филма “Scary movie”, а сви се питају да ли је Џастин поред ње испод маске.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)


Ни српска естрада није изостала, па је тако Синди, из некадашње групе Моделс, на једној журци била је лик из “Аватара”.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)


Ипак, сви чекају краљицу маскирања, некадашњи модел Хајди Клум, која из године у годину превазилази себе.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како су се познати маскирали за Ноћ вештица (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.