Почетна > Свет
Живот и стил Свет

Ево како су се познати маскирали за Ноћ вештица (ФОТО)

Ноћ вештица, празник који сви Американци ишчекују током целе године како би показали своје умеће маскирања, и овог пута “испоштовали” су глумци, модели, ријалити личности, певачи и певачице. У наставку погледајте како су се маскирали.
Фото: Screenshot Instagram sindi-models

Ким Кардашијан и њено најстарије дете Норт Вест обукле су се као пријатељице Беверли Хилса Шер Хоровиц (Алисија Силверстоун) и Дион Девенпорт (Стејси Деш) из култног филма “Откачена плавуша”.

Сестре Џенер овог пута су на журку дошле као Sugar i Spice из филма о Бетмену из 1995. године, које су глумиле Дру Баримор и Деби Мазар.

Још једна сестра из клана Кардашијан, Кортни, маскирала се са својим супругом у ликове из филма “Битлђус”, односно у Винону Рајдер и Мајкла Китона.

Поп дива Мараја Кери “скинула” је Џесику Ребит, заносну црвенокосу из анимираног филма “Ко је цензурисао Зека Роџера”, и свима честитала Ноћ вештица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Певачица Кристина Агилера дала је омаж својој колегиници Шер, обукавши кожни костим, док је ставила велику црну перику као легендарни и препознатљив знак певачице.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Модел Хејли Бибер, урадила је култну сцену из филма “Scary movie”, а сви се питају да ли је Џастин поред ње испод маске.

Ни српска естрада није изостала, па је тако Синди, из некадашње групе Моделс, на једној журци била је лик из “Аватара”.

Ипак, сви чекају краљицу маскирања, некадашњи модел Хајди Клум, која из године у годину превазилази себе.

 

Преузмите андроид апликацију.