Министарка Кисић посетила камп у природи за породице

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 18:56

Министарка Кисић посетила камп у природи за породице

Министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић посетила је данас едукативни камп у природи за породице, који је у Подбуковима код Ваљева организовало Удружење „Први пут са оцем“ уз подршку тог министарства. Фото: Танјуг/Министарство за бригу о породици и демографију/Дејан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Урошевић Како је саопштило Министарство за бригу о породици и демографију, Кисић је истакла да је циљ одржавања тог кампа да родитељи проведу више времена са својом децом и да је зато та активност добила подршку ресорног министарства на недавном конкурсу за пројекте породично правне заштите грађана, подршке породици и деци у 2023. години.
Фото: Танјуг/Министарство за бригу о породици и демографију/Дејан Урошевић Министарка је рекла да је велико задовољство данас бити са децом и њиховим родитељима, јер то, како је истакла, и јесте циљ, да проведемо више времена са својим породицама, из којих сви црпимо снагу и енергију.
Кисић је подсетила да су кампови, које је организовало то удружење у претходном периоду одржани и на Старој планини, Гочу и Фрушкој Гори.
Представник Удружења „Први пут са оцем“ Мирко Митровић нагласио је да се овакав вид активности спроводи већ 14 сезона, са циљем подизања свести да је неопхдно посветити више времена породици и деци.
„Шта год друго да радимо јесте значајно, али породица је оно што остаје за будућност“, закључио је Митровић.
Radovi na auto-putu Ruma–Šabac pri kraju, most na Savi uskoro se otvara za saobraćaj

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарка Кисић посетила камп у природи за породице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.