Обрадовић: Веома добра одбрана донела лаке поене, велика разлика у квалитету

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 18:50

Обрадовић: Веома добра одбрана донела лаке поене, велика разлика у квалитету

Прво да се захвалим навијачима Партизана и навијачима Крке што су направили веома лепу атмосферу у дворани. Фото: ABA liga/ Filip Roganović Мислим да су могли да уживају у лепој утакмици, рекао је тренер кошаркаша црно-белих Жељко Обрадовић после убедљиве победе у Новом Месту (96:56). „Очигледно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је да смо вечерас почели неупоредиво агресивније од првог минута, играли веома добру одбрану и захваљујући доброј одбрани долазили до лаких поена у контранападу, мада смо у неким ситуацијама били брзоплети. Евидентна је разлика у квалитету два тима и ја мом колеги само могу да честитам на првој утакмици и на овоме што је радио вечерас. Мислим да треба да буде поносан на свој тим. Честитке мојим играчима, наравно, на пре свега озбиљности, доброј утакмици“, истакао је Обрадовић на конференцији за медије.
Košarkaši Partizana ubedljivo pobedili ekipu Krku u drugom kolu ABA lige

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Веома добра одбрана донела лаке поене, велика разлика у квалитету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.