Огласили се навијачи Партизана: Дерби ће бити без нас, југ мора остати празан

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 20:30

Огласили се навијачи Партизана: Дерби ће бити без нас, југ мора остати празан

Навијачи Партизана најавили су данас да неће присуствовати 171. „вечитом дербију“ са Црвеном звездом, који би требало да буде одигран у среду од 19 сати на стадиону у Хумској. Фото: Градске инфо Најватренији навијачи „црно-белих“ популарни „гробари“ одлучили су да наставе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бојкот утакмица на којима је Партизан домаћин. Навијачи Партизана траже оставку генералног директора клуба Милоша Вазуре. „Црно-бели“ имају подршку навијача на гостовањима у домаћем првенству.
„Дерби у среду. Али без нас! Није лака одлука ускратити играче за подршку у једној од најважнијих утакмица сезоне, али се наша борба мора наставити. Људи који воде клуб не заслужују ни мрву компромиса“, наводи се у саопштењу навијача Партизана.
„Ситуација је врло једноставна, потребно је да Милош Вазура поднесе оставку и ми се исте секунде враћамо на ЈНА. Докле год је ситуација у клубу оваква каква је, докле год је први човек клуба и његов профит важнији од свих нас дотле ће трајати ова мучна ситуација за наше играче. Свако ко мисли да тај дан мора бити уз клуб нека то и уради, али са истока и запада. Југ мора бити празан и молимо да се та одлука испоштује! Партизане, срећно“, истиче се саопштењу навијача Партизана.
Партизан се налази на другом месту на табели са четири бода више у односу на трећепласирану Црвену звезду.
Srđan Jovanović određen za glavnog sudiju 171. „večitog derbija“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Огласили се навијачи Партизана: Дерби ће бити без нас, југ мора остати празан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.