Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Огласили се навијачи Партизана: Дерби ће бити без нас, југ мора остати празан

Навијачи Партизана најавили су данас да неће присуствовати 171. „вечитом дербију“ са Црвеном звездом, који би требало да буде одигран у среду од 19 сати на стадиону у Хумској.
Фото: Градске инфо

Најватренији навијачи „црно-белих“ популарни „гробари“ одлучили су да наставе бојкот утакмица на којима је Партизан домаћин. Навијачи Партизана траже оставку генералног директора клуба Милоша Вазуре. „Црно-бели“ имају подршку навијача на гостовањима у домаћем првенству.

„Дерби у среду. Али без нас! Није лака одлука ускратити играче за подршку у једној од најважнијих утакмица сезоне, али се наша борба мора наставити. Људи који воде клуб не заслужују ни мрву компромиса“, наводи се у саопштењу навијача Партизана.

„Ситуација је врло једноставна, потребно је да Милош Вазура поднесе оставку и ми се исте секунде враћамо на ЈНА. Докле год је ситуација у клубу оваква каква је, докле год је први човек клуба и његов профит важнији од свих нас дотле ће трајати ова мучна ситуација за наше играче. Свако ко мисли да тај дан мора бити уз клуб нека то и уради, али са истока и запада. Југ мора бити празан и молимо да се та одлука испоштује! Партизане, срећно“, истиче се саопштењу навијача Партизана.

Партизан се налази на другом месту на табели са четири бода више у односу на трећепласирану Црвену звезду.

Srđan Jovanović određen za glavnog sudiju 171. „večitog derbija“

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке