Почели радови на реконструкцији путног правца Шид – Кузмин (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Sep.2023, 19:39

Почели радови на реконструкцији путног правца Шид – Кузмин (ФОТО)

На државном путу ИИА реда, број 120, (путни правац Шид-Кузмин) данас су отпочели радови на реконструкцији коловоза, који ће се у наредним месецима изводити у укупно три фазе, у дужини већој од 11 километара. Фото: Војводина уживо Радови су започети на иницијативу председника општине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шид, Зорана Семеновића, наставља се пројекат реконструкције путног правца Шид – Кузмин.
Прва фаза реконструкције саобраћајнице подразумева извођење радове од почетка насељеног места Гибарац до изласка из насељеног места Бачинци.
“Данас отпочињу радови на једној од најзначајних, а најугроженијих саобраћајница у нашој општини. Пре свега, захваљујем се председнику, Александру Вучићу, захваљујем се нашој држави која је била свесна овог проблема и која је ове године пронашла начин да се тај проблем и реши.. Захваљујем се и ЈП “Путеви Србије” које је определило средства за извођење радова који нам предстоје. Имајући у виду важност овог путног правца, који упркос свом значају није рађен више од 30 година, молим све учеснике у саобраћају за стрпљење и за коришћење алтернативних праваца”, истакао је председник општине Шид, Зоран Семеновић.
Фото: Војводина уживо Моле се сви возачи да током трајања радова поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију и вожњу прилагоде условима на путу.
Rekonstrukcija puta kroz Sremske Karlovce (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почели радови на реконструкцији путног правца Шид – Кузмин (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.