Ђоковић после обарања новог рекорда запевао на терену (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Sep.2023, 23:28

Ђоковић после обарања новог рекорда запевао на терену (ВИДЕО)

Српски тенисер Новак Ђоковић данас је после пласмана у полуфинале Ју Ес опена и обарања рекорда Роџера Федерера по броју гренд слем полуфинала запевао на терену познати светски хит и причао о тешким почецима каријере. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Србин је савладао Тејлора Фрица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резултатом 3:0 (6:1, 6:4, 6:4) и стигао до рекордних 47 полуфинала гренд слем турнира, једног више од Роџера Федерера.
„Ово је спорт који ми је дао много у животу. Долазећи из Србије, било је много препрека, рат, морао сам много тога да прођем како бих имао шансу да путујем. Имао сам среће и да налетим на неке људе пуне знања, моји родитељи су поднели жртву велику, ту су сада. У овој фази каријере, не знам још колико ћу прилика добити, зато уживам“, рекао је Ђоковић на терену „Артур Еш“ после меча.
Није сметало Ђоковићу што је огромна већина публике навијала против њега. „Очекивано је да публика навија за домаћег играча, ништа лоше у томе, уживам у атмосфери, важно је да енергију користим као гориво да играм боље. Одиграо сам много епских мечева овде, надам се још једном у петак“, додао је Ђоковић.
Затим је наставио излагање, нашалио се и чак запевао.
„Био сам аеродинамичнији због нове фризуре, хаха. Шалу на страну, натопљен сам знојем, тешко нам је било да играмо, али зато тренирамо. Није лако, али морамо да се боримо. Као што песма каже пре неколико минута: „You gotta fight for right to party“, рекао је Ђоковић и запевао.
На крају је рекао како ће се одмарати пред меч против победника дуела Бен Шелтон – Френсис Тијафо.
„Уживаћу у другом четвртфиналу уз масажу и пиће – воду с лимуном. Подићи ћу ноге, морам да се опоравим и да будем спреман за шта год да буде с друге стране мреже. И Шелтон и Тијафо су врло харизматични“, закључио је Ђоковић.
Iz Litvanije samo čestitke – Litvanci posle poraza hvale srpske košarkaše (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић после обарања новог рекорда запевао на терену (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.