Бледи Партизан се поздравио са Европом

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 07:33

Бледи Партизан се поздравио са Европом

Фудбалери Партизана елиминисани су из европских такмичења поразом од Нордсјеланда 1:0 у Београду у реваншу плеј-офа Лиге конференција. Укупан резултат је 6:0 за Данце. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Данци су показали у првом дуелу снагу, а у другом квалитет чувања резултата. Надирали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су од самог старта, најистакнутнији био је Ибхраним Осман. Партизан је тешко стварао иквакве шансе због бојазни да се не развије брза контра на другој страни.
Победу гостима је донео Осман поготком у 31. минуту после лепе акције, неометане размене кратких пасова и поклона као на тацни пред мрежом Јовановића.
Током другог полувремена су Данци препустили лопту црно-белима и чекали да они нешто креирају, порезултату се види да им је то била паметна опција.
Утисак је покварило и понашање Немање Николића, коме је 11 минута било довољно да добије два жута картона и нервозне гестикулације напусти терен. Други жути картон добио је после намерног ударца лактом Ашонеа. Играчу Нордсјеланда је била потребна медицинска помоћ и није могао да настави меч.
Црно-бели ће имати надаље обавезе само у домаћим такмичењима. Србију ће представљати Црвена зведза у Лиги шампиона, ТСЦ у Лиги Европе и Чукарички у Лиги конференција.
„Grupa smrti“ za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бледи Партизан се поздравио са Европом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.