Додик: Сваки успех Србије је и успех Републике Српске

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 20:56

Додик: Сваки успех Србије је и успех Републике Српске

 Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас на свечаности у Лесковцу после обиласка новог стадиона „Дубочица“ да је сваки успех Србије успех и РС као и да ће и Бањалука радити на томе да добије један овакав стадион. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Да уживамо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у овој ноћи, сваки успех је и наш у Републици Србији. Бањалука нема овакав стадион као што има Лесковац. И ми ћемо радити на томе да имамо исти овакав стадион“, рекао је Додик.
Он је додао да је председник Александар Вучић онај који гради и мења Србију на боље и да после сваког политичара остаје оно што је урадио за своју земљу.
Додик је рекао да ће бити у Лексовцу и 19. новембра када Србија буде играла против Бугарске за квалификације за европско првенство и да ће навијати за Србију.
Он се присетио и да је навијао за Србију када је пре 10 година играла против БиХ и да је то победа коју ће заувек памтити, као и д аје важно да и сада оде на првенство у фудбалу.
Додик је истакао да Србија улаже у Републику Српску и да је вредност инвестиција виша од 60 милиона евра и додао да се ради пут који је од великог значаја од Раче до Бијелине.
Vučić: Leskovac i jug Srbije zaslužuju veličanstven stadion

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Додик: Сваки успех Србије је и успех Републике Српске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.