Аустријанац Лехнер суди меч Брага – ТСЦ

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 10:15

Аустријанац Лехнер суди меч Брага – ТСЦ

Аустријски арбитар Харалд Лехнер делиће правду на првом мечу трећег кола квалификација за фудбалску Лигу шампиона у ком ће португалска Брага угостити ТСЦ у уторак од 21 час, саопштила је данас УЕФА на званичном сајту. Фото: Градске инфо Како је саопштила УЕФА, Лехнер ће на стадиону >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мунисипал предводити комплетно аустријску судијску екипу. Помоћници ће му бити Андреас Хајденрајх и Максимилијан Колбич, док ће четврти судија бити Кристијан-Петру Ћиокирка.
ТСЦ ће дан пре меча против Браге, у понедељак, сазнати име потенцијалног ривала у плеј-офу Лиге шампиона, уколико елиминише Португалце. У случају да испадне од Браге, ТСЦ ће се директно пласирати у групну фазу Лигу Европе.
Fudbaleri Vojvodine eliminisani od Apoela u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аустријанац Лехнер суди меч Брага – ТСЦ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.