На Хоргошу, путничка возила на улазу и излазу из земље чекају један сат

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 09:36

На Хоргошу, путничка возила на улазу и излазу из земље чекају један сат

Путничка моторна возила на граничним прелазима Хоргош и Шид, на улазу у земљу чекају један сат, на Келебији пола сата, а на Батровцима 20 минута, саопштило је јутрос Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Александар Ћирић Према информацијама Управе граничне полиције, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << добијеним у 7:15, на излазу из земље, путничка возила на прелазу Прешево чекају 80 минута, на Хоргошу и Гостуну један сат, а на Градини 40 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, додаје се у саопштењу.
На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, напомињу „Путеви Србије“,
Danas sunčano i toplo, jutro sveže, po podne do 33 °C

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Хоргошу, путничка возила на улазу и излазу из земље чекају један сат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.