Делегација Српске листе од данас у званичној посети Вашингтону

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 09:46

Делегација Српске листе од данас у званичној посети Вашингтону

Делегација Српске листе, у којој су потпредседник странке Игор Симић и члан Председништва Славко Симић, боравиће од данас у званичној посети Вашингтону. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Током боравка у Сједињеним Америчким Државама, делегација Српске листе имаће важне састанке са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << високим представницима Стејт департмента, као и представницима Српског кокуса у Конгресу САД, саопштено је из Српске листе.
Dodik: Vučić je podigao Srbiju, razgovaraćemo i o Šmitu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Делегација Српске листе од данас у званичној посети Вашингтону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.