Ангелина Топић освојила златну медаљу у скоку у вис на ЕП до 20 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 11:50

Ангелина Топић освојила златну медаљу у скоку у вис на ЕП до 20 година

Српска атлетичарка Ангелина Топић освојила је златну медаљу у скоку увис на Европском првенству до 20 година у Израелу. Фото: Танјуг/САС Млада српска атлетичарка је скоком 1,90 метара освојила злато и тако постала двострука јуниорска првакиња Европе у скоку увис.
Јован Странић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заузео је четврто место у финалу бацања кладива резултатом 73,42 м, док је Милош Нисић био је седми у финалној трци на 200 м новим личним рекордом 21,30.
Топић ће се сутра од 8.15 сати такмичити у финалу скока у даљ, Никола Костић наступиће у финалу трке на 400 м препоне од 16.45 часова, док ће Адриана Вилагош на залетиште у финалу бацања копља од 18.27 часова.
Tuhel: Jednom nije dovoljno, hoću na krov Evrope sa Bajernom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ангелина Топић освојила златну медаљу у скоку у вис на ЕП до 20 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.