Тухел: Једном није довољно, хоћу на кров Европе са Бајерном

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 10:29

Тухел: Једном није довољно, хоћу на кров Европе са Бајерном

Тренер фудбалера Бајерна, Немац Томас Тухел, изјавио је да са минхенским тимом жели да освоји Лигу шампиона, преноси Спортклуб. Фото: PrtSc/Facebook/Chelsea Football Club Тухел је на клупу Бајерна сео током пролећа, када се управа одлучила на прекид сарадње са Јулијаном Нагелсманом.
„Мислим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ниједан тренер који је раније био на клупи Бајерна не може да каже да очекује да Баварци буду било где осим на врху.
Желимо да будемо шампиони и да се поново нађемо у финалу Купа, као и да будемо једни од конкурената за освајање Лиге шампиона“, рекао је Тухел.
„Осећао сам се чудно када сам са Челсијем постао првак Европе. Напорно сам радио ка остварењу сна, који у том процесу постаје јасан циљ. То достигнуће изненађујуће слабо утиче на вас када се тај трофеј нађе у вашим рукама“, истакао је Тухел.
Ponitka: Dolazak u Partizan vidim kao napredak u karijeri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тухел: Једном није довољно, хоћу на кров Европе са Бајерном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.