Фудбалер Манчестер ситија Жоао Кансело на корак од преласка у Барселону

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 10:38

Фудбалер Манчестер ситија Жоао Кансело на корак од преласка у Барселону

Фудбалски клуб Барселона планира да ангажује играча Манчестер ситија и португалског репрезентативца Жоаоа Кансела, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Shuji Kajiyama Барселона тражи појачање на позицији десног бека, а избор је пао на Кансела, који је други део прошле сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << провео на позајмици у Бајерну. Каталонски клуб ће новац који добије од продаје Османа Дембелеа искористити за куповину португалског фудбалера.
Кансело је наводно договорио услове уговора са Барселоном, а остало је још да се два клуба договоре у вези обештећења. Шпански медији подсећају да менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола не рачуна на Португалца у наредној сезони. Он је у Манчестер сити стигао 2019. године из Јувентуса, а пре тога је играо за Интер, Валенсију и Бенфику. За Манчестер сити укупно је одиграо 154 утакмице и постигао је девет голова.
Кансело (29) има уговор са енглеским клубом до 30. јуна 2027. године.
Konors: Nikada nisam rekao da Federer i Nadal nisu sjajni igrači

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Манчестер ситија Жоао Кансело на корак од преласка у Барселону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.