Путин издао наређења након што је добио извештаје о нападу дроном на Крим

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 16:35

Путин издао наређења након што је добио извештаје о нападу дроном на Крим

Руског председника Владимира Путина обавестиле су релевантне агенције о нападу дроном на Кримски мост и он је издао неколико наређења, као што је помоћ људима на путу у тој области, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Песков >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је рекао да је Путин примио извештаје заменика премијера Марата Хуснулина, шефа руске Федералне службе безбедности (ФСБ) Александра Бортникова, министра саобраћаја Виталија Савељева и лидера Крима Сергеја Аксјонова о последицама терористичког напада на Кримски мост.
Након тога, Путин је издао упутства да се учине напори да се саобраћај настави према Криму, као и да се пружи помоћ људима који су на путу, казао је Песков.
Према његовим речима, Путин је наложио заменику премијера да надгледа радове на поправци Кримског моста.
Песков је рекао да ће Хуснулин са лица места известити Путина о ситуацији.
Две украјинске поморске беспилотне летелице извеле су јутрос терористички напад на Кримски мост, саопштио је руски Национални антитерористички комитет за ТАС С.
Руски истражни комитет започео је истрагу о терористичком нападу.
У нападу су погинуле две особе, а једна девојчица је повређена.
У нападу је и оштећен коловоз моста, а саобраћај је јутрос био обустављен.
Саобраћај на железничкој деоници моста касније је настављен.
Трајекти такође обезбеђује везу са Кримом.
Путничким аутомобилима ускоро ће бити дозвољено да напусте Крим трајектима, док ће камионима бити дозвољено да путују само кроз четири украјинске области које је Русија припојила прошле године након референдума.
Erdogan: Spreman sam da se sastanem sa Asadom, ali…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин издао наређења након што је добио извештаје о нападу дроном на Крим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Путин: Русија ће одговорити на бесмислен и окрутан напад на Кримски мост

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023

Председник Русије Владимир Путин саопштио је данас да ће Москва одговорити на украјински напад на Кримски мост. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Према његовим...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.