Вучић: Разговараћу са Ердоганом, испорука „бајрактара“ је кршење Резолуције 1244

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 15:50

Вучић: Разговараћу са Ердоганом, испорука „бајрактара“ је кршење Резолуције 1244

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је са председником Турске Тајипом Реџепом Ердоганом разговарао о испоруци бајрактара Приштини јер је све то, како је рекао, против Међународног јавног права. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Против Резолуције 1244, то знају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и људи у НАТО то знају и Американци у НАТО, то зна и Столтенберг то знају сви. Не сме да постоји ни тзв. косовска војска ни било шта. Разговарао сам са Ердоганом, рекао је да ће ускоро доћи у Србију и када буде дошао онда ћемо наставити да разговарамо“, рекао је председник гостујући на ТВ Прва.
Турска је регионална велесила, рекао је Вучић, Србија је мала, али се држи Међунарнодног јавног права и држаће се и Устава Србије и међународно јавно – правних норми.
„Тако да, свако свој посао, што би рекао наш народ“, рекао је председник.
Vučić: Kurti želi da nas uvuče u sukob sa NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Разговараћу са Ердоганом, испорука „бајрактара“ је кршење Резолуције 1244 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.