Омерџан Илијасолу нови кошаркаш Меге

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jun.2023, 18:21

Омерџан Илијасолу нови кошаркаш Меге

Млади турски кошаркаш Омерџан Илијасолу нови је играч Меге, објавио је клуб на званичном сајту. Фото: PrtSc /https://www.bcmegabasket.net/ „Илијасолу је професионалну каријеру почео у Ефесу. Иза себе има и искуство играња у Евролиги и Еврокупу, а калио се и у дресу Бурсе током сезоне 2020/21. Након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наступања за Ефес, другом делу текуће је играо на позајмици у Бешикташу. У такмичарској години на измаку у просеку је бележио 4,1 поена и 1,8 асистенција у првенству Турске“, стоји у објави Меге.
Млади турски кошаркаш је четврто појачање Мега за наредну сезону, након Андрије Јелавића, Тимотеја Маловеца и Стефана Миљеновића који су стигли из ОКК Београда.
Marej: Drago mi je da sam pomogao ekipi da dođe do pobede

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Омерџан Илијасолу нови кошаркаш Меге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.