Због обилних падавина поплављени путеви у крушевачким селима  Белој Води, Кукљину и Кошевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jun.2023, 17:39

Због обилних падавина поплављени путеви у крушевачким селима Белој Води, Кукљину и Кошевима

У прекоморавским селима Белој Води и Кукљину, као и у Кошевима, дошло је до великог изливања воде током ноћи и јутрос због обилних падавина. Фото: Танјуг/ Фото Срна/ Снежана Тасић Представници града Крушевца и штаба за ванредне ситуације су на терену.
Како преноси Радио телевизија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Крушевац, начелник Сектора за ванредне ситуације Душан Тодоровић рекао је да се ради на санирању штете.
Približavamo se cifri od 1.000 km auto-puteva i brzih saobraćajnica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због обилних падавина поплављени путеви у крушевачким селима Белој Води, Кукљину и Кошевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.