Вучић прихватио позив Бин Заједа да учествује на конференцији УН у Дубаију

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 12:23

Вучић прихватио позив Бин Заједа да учествује на конференцији УН у Дубаију

Председник Србије Александар Вучић прихватио је данас позив шеика Мухамеда бин Заједа, председника Уједињених Арапских Емирата (УАЕ), да учествује на Конференцији УН о климатским променама у Дубаију, који му је уручио амбасадор УАЕ у Београду Мубарак ал Дахери. Фото: Танјуг/Јадранка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Илић „Са задовољством сам прихватио позив великог пријатеља наше земље шеика Мохамеда бин Заједа да учествујем на @цоп28уаеоффициал. Чињеница да је УАЕ овогодишњи домаћин овог престижног догађаја који ће окупити светске лидере, представља још једну потврду огромног угледа и све већег утицаја УАЕ у свету“, написао је председник Србије на Инстаграму.
Вучић је навео да је са амбасадором Ал Дахеријем који ми је уручио позив, разговарао и о другим питањима од значаја за даљи развој билатералних и економских односа наше две пријатељске земље. Конференција УН о климатским променама (ЦОП28) биће одржана од 30. новембра до 12. децембра ове године у Дубаи Експо ситију.
Zvečan: Srbi nastavljaju protest, noć protekla mirno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић прихватио позив Бин Заједа да учествује на конференцији УН у Дубаију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.