Гашић: Грађани ће брзо осетити бољитак када су у питању услуге које МУП пружа

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 13:26

Гашић: Грађани ће брзо осетити бољитак када су у питању услуге које МУП пружа

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реновирани објекат полицијске станице у Кули и Наставни центар у овом месту где је реконструисано стрелиште, и том приликом поручио да ће грађани у Кули и у Србији брзо да осете бољитак када су у питању услуге које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Министарство унутрашњих послова пружа грађанима. Фото: Танјуг/ОМК МУП Републике Србије/Никола Младеновић „Захваљујући општини Кула, председнику општине и свим осталим у локалној самоуправи, МУП је од данас богатији за још једну нову, модерно урађену полицијску станицу и велика захвалност од стране Министарства и од мене лично, на свом напору који смо заједно учинили. До 16. септембра ми ћемо средити још две наше испоставе на територији општине Кула, то су Сивац и Црвенка, а до краја септембра завршићемо и нову ватрогасну станицу у Кули“, рекао је Гашић.
Фото: Танјуг/ОМК МУП Републике Србије/Никола Младеновић Председник општине Кула Дамјан Миљанић похвалио је сарадњу са МУП-ом која је, како је рекао, крунисана овим објектом. Он је потврдио даља улагања у објекте МУП-а на територији општине Кула и изразио задовољство поводом отварања полицијске станице у септембру, саопштено је из Министарства.
Фото: Танјуг/ОМК МУП Републике Србије/Никола Младеновић Током обиласка Наставног центра у Кули, министру су представљени завршни радови на санацији Управне зграде као и реконструисано стрелиште.
Predstavljen budući izgled hotela „Bristol“ u Beogradu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић: Грађани ће брзо осетити бољитак када су у питању услуге које МУП пружа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.