РХМЗ: Могући пљускови са грмљавином и градом

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 13:22

РХМЗ: Могући пљускови са грмљавином и градом

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) издао је упозорење на могуће локалне пљускове са грмљавином и градом за подручје Србије. Фото: Градске инфо Наставља се период нестабилног времена са честом кишом, пљусковима и грмљавином, наведено је у прогнози РХМЗ.
Падавине на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појединим локалитетима краткотрајно могу бити веома интензивне уз град – где је процењена укупна 10-дневна просечна количина падавина до половине јуна од 40 до 70 мм, у брдско-планинским пределима и до 100 мм.
Према прогнози сутра ће у Србији бити променљиво облацно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити обилнији уз краткотрајну појаву града нарочито у другом делу дана. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 14 до 17 степени, а највиша од 24 до 27 степени.
У Београду сутра променљиво облачно и нестабилно повремено са кишом, пљусковима и грмљавином, који у појединим деловима града локално могу бити обилнији уз краткотрајну појаву града.
Ветар слаб, променљив. Најнижа температура око 17 степени, а највиша око 25 степени.
У наредних седам дана задржаће се променљиво и нестабилно време, повремено са кишом, пљусковима и грмљавином, који ће локално бити веома обилни уз град. Највиша дневна температура у већини места од биће 23 до 27 степени.
Ben Meir: Kurti odmah da prihvati zahteve Zapada, nek se vrati u stvarnost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ: Могући пљускови са грмљавином и градом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.