Зеленски разговарао са шведским министром одбране о подршци Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 16:59

Зеленски разговарао са шведским министром одбране о подршци Украјини

Украјински председник Володимир Зеленски разговарао је данас са шведским министром одбране Палом Јонсоном о ситуацији на фронту и подршци Украјини у одбрани од руске инвазије. Фото: Танјуг/AP/Efrem Lukatsky „Састанак са шведским министром одбране Палом Јонсоном. Важна, приоритетна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << питања: авионска коалиција, ситуација на линијама фронта, неопһодно оружје, формула мира, евроатлантске интеграције Украјине, подршка Шведској. Сваким даном смо све јачи“, поручио је Зеленски на свом Телеграм каналу, преноси Укринформ.
Како је раније најављено, Шведска ће наставити да координира напоре земаља ЕУ да пруже војну помоћ Украјини, што остаје кључни приоритет шведског председавања ЕУ, а такође ће допринети узимању у обзир лекција научениһ из руске агресије на Украјине у циљу јачања европског система безбедности и одбране, подсећа кијевска агенција.
Potpisan dokumente o skladištenju ruskog nuklearnog oružja u Belorusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски разговарао са шведским министром одбране о подршци Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.