Захарова: Вежбе НАТО-а на Косову чин ‘антисрпске субверзије’

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 20:47

Захарова: Вежбе НАТО-а на Косову чин ‘антисрпске субверзије’

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова осудила је данас војне вежбе НАТО-а на КиМ као чин “антисрпског подстицања и субверзије“. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP “Бирање Косова, главног жаришта тензија на Балкану, као локације за маневре великих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << размера представља још један доказ да је ово и хушкање против Србије и субверзија темељне основе за решавање косовске кризе“, рекла је Захарова, преноси ТАСС.
Она је додала да САД и њени савезници, “под окриљем лажних изјава о јачању регионалне безбедности“, намерно подривају стабилност у овом делу Европе, и то тако што, како је рекла, заоштравају линије поделе и све више доводе локално становништво на ивицу, “с обзиром на претње које долазе споља“.
Si i Mišustin: Odnosi Rusije i Kine razvijaju se stabilno, saradnja višestruka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова: Вежбе НАТО-а на Косову чин ‘антисрпске субверзије’ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Лукашенко: Почело пребацивање нестратешког нуклеарног оружја из Русије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 18:52

 Председник Белорусије Александар Лукашенко саопштио је да је почело пребацивање нестратешког нуклеарног оружја из Русије на територију Белорусије. Фото: Танјуг/Russian...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.