Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 12:43

Преминула девојчица у Тиршовој – десета жртва масовног убиства у "Рибникару"

У Дечјој клиници у Тиршовој јутрос је преминула девојчица која је била тешко повређена у масовној пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" 3. маја, потврђено је РТС-у у Министарству здравља.
Девојчица која је била најтеже повређени пацијент >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << после масовне пуцњаве у ОШ "Владислав Рибникар" преминула је у Дечјој клиници у Тиршовој.
Како саопштава Министарство здравља, пацијенткиња која је са тешким повредама главе опасним по живот била збринута у Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој, преминула је јутрос и поред хитне хируршке интервенције и свих предузетих мера интензивног лечења.
Министарка здравља Даница Грујучић у своје и у име Министарства здравља изразила је искрено саучешће породици настрадале девојчице.
У масовној пуцњави у школи на Врачару, која се догодила 3. маја, страдало је осам ученика и радник обезбеђења.
Девојчица из Тиршове је десета жртва монструозног злочина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.