Затворена наплатна станица Рума; Ево који су алтернативни путни правци (ФОТО и ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 16:27

Затворена наплатна станица Рума; Ево који су алтернативни путни правци (ФОТО и ВИДЕО)

Путеви Србије уводе измену режима саобраћаја на аутопуту Е-70, у зони петље Рума, како би се неометано изводили радови на изградњи нове чеоне наплатне станице. Фото: Војводина уживо Екипа портала Војводина уживо снимила је из ваздуха, како напредују радови на петљи ”Рума”: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<

У току су интензивни радови на изградњи нове петље Рума, стога је јуче, 8.маја од 19 часова, ступила на снагу обустава саобраћаја и затварања свих улазно-излазних рампи на румској петљи.
У наредна три месеца моћи ће да се користе алтернативни путни правци:
из смера Београд-Батровци излаз је петља Пећинци; из смера Батровци-Београд излаз је петља Сремска Митровица. Подсећамо, петља Рума постаје значајно чвориште путева и представљаће везу аутопута Рума-Шабац са Фрушкогорским коридором али и са постојећим аутопутем Београд-Шид и на њој ће бити изграђена нова наплатна рампа.
Sofić: Institucijama Srpske pravoslavne crkve i lokalnim zajednicama Srba u regionu 9,9 miliona dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Затворена наплатна станица Рума; Ево који су алтернативни путни правци (ФОТО и ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.