Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 14:59

Где је опозиција ту је и брутално насиље! Ово су људи који су оскрнавили најтужније дане у Србији (ВИДЕО)

Безброј је примера њихових физичких напада и увреда. Фото: Copyright Тањуг/Јадранка Илић/Раде Прелић/Зоран Жестић/ATA Images/Амир Хамзагић Последњих година грађани Србије имали су прилику да виде монструозна дела опозиционих политичара.
Од упада у зграду РТС-а са моторном тестором, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << преко напада на жене и новинаре, напада на полицију и грађане, физичких обрачуна са свима који не мисле као и они, и масовних нереда на улицама које су организовали.
Безброј је примера њихових физичких напада и увреда. Треба се сетити блокада путева широм Србије када су опозициони активисти пребијали сваког ко је желео да прође и настави са својим свакодневним обавезама.
Не треба заборавити ни како су Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић, 25. јуна 2021. године, дошли до Председништва у намери да линчују председника Вучића, који је сам изашао пред њих и позвао их да испуне оно што су обећали.
И док се Србија и даље опоравља од огромних трагедија које су задесиле нашу земљу 3. и 4. маја, део опозиције је у томе видео прилику за самопромоцију и прикупљање јефтиних политичких поена. Јуче су само наставили са увредама и претњама. Неки од њих су гласно и јасно позивали на смрт председника Вучића.
Слика говори више од речи.
Како изгледа Србија коју опозиција жели најбоље можете видети у овом видео снимку!


Ништа им није свето

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где је опозиција ту је и брутално насиље! Ово су људи који су оскрнавили најтужније дане у Србији (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.