Расписани конкурси за пријем у радни однос у Војсци Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 11:15

Расписани конкурси за пријем у радни однос у Војсци Србије

Генералштаб Војске Србије расписао је јавне конкурсе за пријем грађана на позиције цивилних лица у Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) и Централној логистичкој бази, саопштило је данас Министарство одбране. Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војске Србије У Управу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за телекомуникације и информатику (Ј-6) примају се криптолози са образовањем у области математичких и рачунарских наука, односно електротехничког и рачунарског инжењерства, док се у Централној логистичкој бази попуњавају радна места возача, механичара за муницију и минско-експлозивна средства, механичара за погонску опрему и инсталације, техничара за електронска средства, руковалаца парних котлова, столара и инжењера у области енергетике.
Како се наводи, на конкурсе могу да се јаве пунолетни држављани Србије који имају одговарајућу стручну спрему и задовољавају све остале услове конкурса. Изабрани кандидати ће бити примљени у радни однос на неодређено време, у својству цивилних лица на служби у Војсци Србије, са местом службовања у Београду.
Општи и посебни услови, начин конкурисања, спровођење изборног поступка и остала неопходна обавештења у вези са конкурсима могу да се нађу и на интернет страници Генералштаба Војске Србије.
Lajčak: Sutrašnji sastanak u Briselu posebno važan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписани конкурси за пријем у радни однос у Војсци Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.