Ово је спас за домаћице

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 10:19

Ово је спас за домаћице

Колико пута вам се у животу десило да сте исецкали превелику количину одређеног воћа, поврћа или било које друге намирнице? Тренутак када схватите да сте претерали уједно је и тренутак у ком почиње да вас обузима осећај гриже савести, јер вероватно размишљате да ће ти остаци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршити у канти за ђубре. Фото: Pexels/Alleksana Како бацање хране није прикладно, ми ћемо вам понудитии опцију која ће вас одушевити!
На пример, замислите да вам је претекла кришка лимуна. Нема разлога да је баците, а нема ни разлога да је оставите у фрижидеру и пустите је да се осуши или да иструли.
Представљамо вам савршен трик који ће сачувати сваки комад било ког воћа и поврћа! Биће вам потребне само зип кесице и најобичније сламчице, помоћу којих ћете направити вакуум неопходан за одржавање свежине.
Ствар је врло једноставна, узмите преосталу кришку лимуна из пример или пак било које друго воће и поврће које сте већ начели. Потом га убаците у зип кесицу, а затим сламчицом извуците преостали ваздух из ње. Унутар кесе ће се створити вакуум који ће задржати свежину намирница.
Stručnjaci objasnili: Evo koliko je kafa dobra za naše telo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је спас за домаћице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.