Нестварна места: Језеро Мохарач (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 10:55

Нестварна места: Језеро Мохарач (ВИДЕО)

Језеро Мохарач окружују нетакнута природа, птице и животиње, а краси га вода високог квалитета, у којој је дозвољено купање. Налази се на Фрушкој гори, североисточно од насеља Ердевик, у општини Шид.
Поред све >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лепоте језера, риболовци ипак чине примарне посетиоце. У прилог томе иде и чињеница да се језеро уредно порибљава како би се спортским риболовцима приуштило врхунско задовољство у лову шарана, а када шаран неће, бабушка се увек може ловити као утеха.
Фото: Војводина уживо Поред богатог рибљег фонда, околину језера краси разноврстан животињски свет. Околина језера Мохарач је богато лабудовима, гускама, паткама, корњачама, жечевима и фазанима. Лабудови представљају праву атракцију и привлаче љубитеље фотографије.
Nestvarna mesta: Sotsko jezero

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нестварна места: Језеро Мохарач (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.