На приказу снага Војске Србије биће највише технике до сада, у свим сегментима

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 12:10

На приказу снага Војске Србије биће највише технике до сада, у свим сегментима

Војни аналитичар Владе Радуловић рекао је данас за Танјуг да ће на приказу снага Војске Србије бити највише технике до сада на једном месту, у свим сегментима, у ваздуху и на земљи. Фото: Танјуг/Министарством одбране/Даримир Банда Додаје да ће грађани на сутрашњем приказу снага >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имати прилике да виде средства која су уведена у наоружање Војске Србије, она средства која су модернизована у протеклом периоду, средства која су уведена у наоружање а купљена су у иностранству, уведена у наоружање из производних погона, као и она која су добијена кроз програме донације.
Радуловић истиче да ће бити и новитета као што су Гроунд Мастер 60, 3Д радар, мистрали 3 плус из Француске, а такође и средства која се налазе у процесу увођења у српске оружане снаге, средства која су из развоја домаће одбрамбене индустрије, различити концепти, модификације, различите конфигурације.
Приказ способности, како објашњава, значи приказ дела јединица Војске Србије и додаје да се у том „кратком формату“ може видети како припадници војске одрађују одређене задатке на терену као и како су њихове команде оспосбљене да брзо и ефикасно све одраде. „Није ово први пут да се овакви прикази организују, они се организују већ неколико година мало интензивније, у мало већем формату, али суштина свега тога јесте на тој оспособљености дела јединица Војске Србије и припадника Војске Србије на реализовању одређених задатака“ наводи Радуловић у изјави за Тањуг.
Brnabić: Izbori na KiM u nedelju su sumrak demokratije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На приказу снага Војске Србије биће највише технике до сада, у свим сегментима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.