Полуфинала тениског турнира у Монте Карлу: Рубљов-Фриц, Руне-Синер

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 19:13

Полуфинала тениског турнира у Монте Карлу: Рубљов-Фриц, Руне-Синер

Норвшеки тенисер Холгер Руне елиминисао је данас Руса Данила Медведева са турнира у Монте Карлу победом у четвртфиналу са 2:0 (6:3; 6:4). Фото: Pixabay/ThMilherou Девети тенисер света тријумфовао је против трећепласираног на АТП листи за само 78 минута игре. Nакон што је Медведев синоћ преокретом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успео да победи Александра Зверева са 2:1.
У другом четвртфиналном мечу Американац Тејлор Фриц је са 2:0 (6:2; 6:4) избацио Грка Стефаноса Циципаса.
У полуфинале се пласирао и Рус Андрај Рубљов победом против Немца Јана Ленарда Штруфа са 2:0 (6:1; 7:6).
Рубљов ће се за финале борити против Тејлора Фрица а Руне против Синера који је данас савладао земљака Лоренца Музетија 6:2, 6:2.
Мастерс у Монте Карлу игра се за наградни фонд од 5.779.335 евра.
Rune eliminisao Medvedeva u Monte Karlu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Полуфинала тениског турнира у Монте Карлу: Рубљов-Фриц, Руне-Синер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.