Алкараз без финала у Мајамију, Синер славио у епском дуелу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Apr.2023, 09:01

Алкараз без финала у Мајамију, Синер славио у епском дуелу

Италијан Јаник Синер пласирао се у финале Мајамија тријумфом 2:1 (6:7, 6:4, 6:2) над светским бројем један Карлосом Алкаразом у мечу који је трајао три сата и један минут. Фото: Танјуг/Wilfredo Lee) Јаник Синер је остварио једну од највећих шобеда у каријери и то је заиста заслужио после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << невероватне борбе са „вундеркиндом“ светског тениса.
Први сет је наговестио о каквој љутој борби се ради. По два брејка на обе стране, а 12. гем је окончан Синеровим изједначењем за 6:6 из пете брејк-лопте и ситуације предности. Алкараз је освојио први сет везавши пет поена и остваривши преокрет од 2:4 до 7:4.
Други сет је отворен са по једним одузимањем сервиса на обе стране у прва четири гема, а Синер је запрешћујуће брејковао Алкараза за 5:4 без дозвољеног поена.
Да ли је ту већ Шпанац доживео психички крах, свакако није био на врхунцу у трећем сету. Синер бележи брејк у првом гему, па за 5:2 и долази до великог тријумфа.
Ривал у финалу биће му Рус Данил Медведев.


Denver opet poražen bez Jokića, Nagetsi lak plen za „Durentulu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз без финала у Мајамију, Синер славио у епском дуелу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.