АМСС: Без чекања на наплатним рампама и путничким терминалима граничних прелаза

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 19:19

АМСС: Без чекања на наплатним рампама и путничким терминалима граничних прелаза

Повољне временске прилике олакшавају вожњу на путевима у Србији, али је у поподневним часовима очекиван појачан интензитет саобраћаја па су могућа и краћа задржавања на главним наплатним рампама, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Pixabay/JamesQube Из АМСС подсећају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је у току изградња нових деоница. Ради се и на замени дотрајалих слојева асфалта и саветују возачима да зато обрате пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“. На наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне полиције добијеним од 17.15 часова, на путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања возила.
Теретна возила на излазу из Србије на Хоргошу чекају пет сати, на Келебији четири сата. На Батровцима три, а на граничном прелазу Шид два сата.
На осталим прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
AMSS speluje na vozače da paze na saobraćajnu signalizciju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Без чекања на наплатним рампама и путничким терминалима граничних прелаза се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.